SZAKTERÜLET

 

Munkaügyi audit:
A munkaügyi audit szolgáltatása lényegében egy olyan munkaügyi kockázatértékelés, amely során munkaügyi szaktanácsadó munkatársunk a munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvény szempontrendszere és a munkaügyi ellenőrzések módszertana alapján – tételesen és szúrópróbaszerűen - átvilágítja a cég munkaügyi rendszerét, mely alapján meghatározásra kerülnek a munkaügyi működés azon kritikus pontjai, amelyek egy esetleges hatósági ellenőrzés során munkaügyi bírság kiszabásának alapját képezhetik. Ugyanakkor szolgáltatásunk, a munkaügyi tevékenység átfogó felülvizsgálata sokkal szélesebb körű ellenőrzés, mint amit a Munkaügyi Hivatal a hatásköri szabályok alapján végez. Ez garantálja szolgáltatásunk hatékonyságát.

Munkamódszereink:
- Szerződés és iratelemzés
- Szúrópróbaszerű összehasonlítások
- Bérszámfejtésbeli tételek vizsgálata
- Szimulált munkaügyi ellenőrzési próba
- Munkavállalói és vezetői interjú
- Munkaügyi folyamatok elemzése

Számviteli és Pénzügyi audit
A tulajdonosok és a leendő befektetők részére átfogó átvilágítás a cég Pénzügyi helyzetéről, számviteli rendszeréről, a cég pénzügyi helyzetének bemutatása, a működés és elszámolások helyességének jóváhagyása. Pénzügyi audit ajánlott azoknak a vállakozóknak akik valamilyen befektetésen, pályázaton gondolkodnak, befektetőknek a befektetés elötti cég átvilágítása, meglévő tulajdonosoknak a számviteli rend , fegyelem és elszámolások törvénynek való megfelelősége, bizonylatolásának ellenőrzése és a törvénybetartásának felülvizsgálata.

Pályázati audit:
A pályázat, beruházás elötti helyzet felmérése, a projekt és a pénzügyi tervek, cash flow kimutatások ellenőrzése. A vizsgálat során elsősorban a projekteket és azok pénzáramait, pénzforrásait vizsgáljuk. Pályázati audit során továbba a projekt befejezéséhez szükséges projekt menedzseri és mérlegképes könyvelői igazolásokat is igény szerint elkészítjük.

Könyvelés:
Ön mit keres megbízható könyvelőt? Hogy a vállalkozó biztonságban legyen? és ennek az árát megfizeti? Ha Ön is így gondolkodik akkor ismerje meg csapatunkat...

Amit mi vállalunk:
- Számlák könyvelése a Számviteli törvénynek megfelelően
- Adóbevallások elkészítése és elektronikus beküldése
- Beszámolók, kimutatások készítése
- Személyre szabott adótanácsadás
- Adóhatóság elötti képviselet

Bérelszámolás:
Alkalmazottak azonnali bejelentése interneten, tanácsadás, bérelszámolás, bérelszámolási dokumentum készítése, járulék és egyéb adók havi bevallásainak elkészítése. On-line kapcsolattartás ügyfeleinkkel. Munkáltatói feladatok ellátása.

Nemzetközi könyvelés - IFRS Könyvelés:
Az IFRS a International Financial Reporting Standards (IFRS) magyarul Nemzetközi Pénzügyi Beszámoló Standard-okon alapuló könyvelési és beszámolói rendszer. Az IFRS az IASB (International Accounting Standards Board = Nemzetközi Számviteli Szabvány Testület) által kibocsátott számviteli szabályok gyűjteménye. Több pontban is eltér a magyar beszámolói és könyvelői rendszertől. A nemzetközi tőzsdéken jegyzett cégekre kötelező érvényű, illetve a nemzetközi anya leányvállalatok és fióktelepeknél használatok beszámolói rendszer. Cégünk rendelkezik ilyen irányú gyakorlattal és referenciákkal.

Nyelvtudásunk:
- angol
- német
- olasz
- spanyol
- orosz
- szerb-horvát